Uutiset

WHAT’S UP AT HUURRE?

What’s up at Huurre sisältää viimeisimpiä uutisia Huurteen asiakasyhteistyöstä, teknologiakehityksestä, tuote- ja palvelu-uutuuksista sekä muista Huurteen sidosryhmiä kiinnostavista aiheista.

Huurteen Suomen kylmätekniset ratkaisut sulautuivat Caverioniin – Kaikki kiinteistön ratkaisut asiakkaille yhdeltä kumppanilta

Huurteen Suomen kylmätekniset ratkaisut sulautuivat Caverioniin – Kaikki kiinteistön ratkaisut asiakkaille yhdeltä kumppanilta

Huurre on nyt osa Caverionia

Yhdessä muodostamme vahvan toimijan energia- ja jäähdytysalalle. Tuomme asiakkaillemme uusia mahdollisuuksia rakennetun ympäristön energiatehokkaisiin ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin.

Lue Caverion Oyj:n sijoittajauutinen: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/media/tiedotteet/2019/11/29/caverion-saattaa-paatokseen-huurre-group-oy-n-kylmateknisten-ratkaisujen-liiketoiminnan-hankinnan

 

Caverion ostaa kylmäteknisten ratkaisujen liiketoiminnan Huurre Group Oy:ltä ja laajentaa jäähdytysosaamistaan ja palveluitaan

Lue Caverion Oyj sijoittajauutinen: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/media/tiedotteet/2019/10/29/caverion-ostaa-kylmateknisten-ratkaisujen-liiketoiminnan-huurre-group-oy-lta-ja-laajentaa-jaahdytysosaamistaan-ja-palveluitaan

Minimanin uuteen Rovaniemen hypermarkettiin omavarainen energiajärjestelmä Huurteen teknologian avulla

Itsenäinen vähittäiskauppaketju Minimani, joka toimii Seinäjoella, Vaasassa, Jyväskylässä, Kokkolassa ja Lempäälässä, rakentaa Rovaniemelle alkusyksystä 2020 valmistuvan täyden palvelun hypermarketin.

Huurre toimittaa hypermarkettiin kokoluokassaan ainutlaatuisen energiantuottojärjestelmän, jossa kaupan jäähdytysjärjestelmä on integroitu yhteen maalämmön, ilmanvaihdon jäähdytyksen ja kiinteistöautomaation kanssa.

Wursti modernisoi loputkin tuotantotilansa Huurteen CO2-teknologialla

Lihajalosteita valmistava Wursti valitsi Järvenpään tehtaansa modernisointiin Huurre ECO CO2 -jäähdytysjärjestelmän iTOP-jäähdytysautomaatiolla sen tuomien säästöjen ja ympäristöystävällisyyden takia. Jo 60%:ssa Wurstin tiloista jäähdytys- ja lämmöntuotto hoidetaan Huurteen 2016 asentamilla luonnonmukaisella hiilidioksidilla toimivilla ratkaisuilla, ja alkuvuonna 2020 uudistetaan loputkin tilat.

Ylöjärven Huurre-areenalle Ympäristökeskuksen tunnustus ekologisuudesta

Ylöjärven Jäähalli Oy on valittu kuukauden Hinku-teko -palkinnon saajaksi. Hinku-palkinto valitaan Kohti hiilineutraalia kuntaa -hankkeen kunnissa toteutettujen hankkeiden joukosta. Kriteereinä ovat mm. kasvihuonepäästöjen vähentäminen, energiatehokkuuden parantaminen, edelläkävijyyden osoittaminen sekä aktiivinen työ ilmastonmuutoksen hillinnän hyvien käytäntöjen edistämiseksi.

Huurteen toteuttama Ylöjärven jäähalli eli Huurre-areena on Suomen ensimmäinen jäähalli, johon on asennettu ympäristöystävällinen, suorahöyrysteinen hiilidioksipohjainen jäähdytysjärjestelmä digitaalisella ohjausteknologialla.

Suomen ensimmäinen digitaalinen vihreä jäähalli Ylöjärvellä on Huurre-areena

Huurre ja Ylöjärven Jäähalli Oy sopivat Suomen ensimmäisen digitaalisen hiilidioksidipohjaisen energiajärjestelmän toimittamisesta Ylöjärven jäähalliin alkuvuodesta 2019. Järjestelmä toimitettiin syksyllä 2019 ja halli sai nimekseen Huurre-areena.

Huurteen CO2-järjestelmä tuottaa sekä jäähdytyksen että kaiken jäähallissa tarvittavan lämmön. Huurteen ratkaisu on digitaalisen ohjauksensa ja suorahöyrysteisen huipputekniikkansa ansiosta ainutlaatuisen energiatehokas.

Älykkään energia-automaation uusi sukupolvi iTOP 4 julkaistaan

Myöhemmin tänä vuonna julkaistava Huurre iTOP 4 on edistyksellisin markkinoilla oleva jäähdytyksen ja lämmöntuoton älykäs ohjausratkaisu.

Huurteen iTOP4 energia-automaatio on tehokkain energiatehokkuuden optimointialusta, ja iTOP 4 teknologia-alusta ja ohjelmistot tarjoavat aivan uuden käyttäjäkokemuksen ja laajan älyohjelmakirjaston.

Huurteelta omavarainen CO2-järjestelmä Pick N Pay -päivittäistavarakaupalle

Huurre toimittaa raumalaislähtöiselle päivittäistavarakaupalle Pick N Pay:lle digitaalisen hiilidioksidipohjaisen energiajärjestelmän vuoden lopussa avattavaan Huittisten kauppakeskukseen.

Huurteen CO2-järjestelmä tuottaa sekä jäähdytyksen että tarvittavan lämmön ja käyttää hyväksi lämmönlähteinä mm. geoenergiakaivoja.

Huurre tukee vähävaraisia juniorijääkiekkoilijoita

Harri Lammi aikoo pelata 100:ssa suomalaisessa jäähallissa 20:n päivän aikana. Tarkoituksena on maailmanennätyksen tavoittelun lisäksi kerätä rahaa vähävaraisten nuorten kiekkoilun hyväksi. Harri aloitti kiertueensa 7.1.2019, ja takana on jo pelit 60:ssä jäähallissa.

Huurteelta maailman energiatehokkuuden huippua Flamingon viihdekeskukseen

Huurre toimittaa vuodenvaihteessa Vantaan kehittyvällä Aviapoliksen alueella sijaitsevaan Viihdekeskus Flamingoon ainutlaatuisen tehokkaan, energiataloudellisen ja ympäristöystävällisen hiilidioksidipohjaisen lämmöntuottojärjestelmän.

Huurre toimittaa THL:lle turvallisen järjestelmän näytteiden pakastukseen

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos luottaa Huurteen asiantuntemukseen näytteidensä pakastuksessa. Huurre toimittaa THL:lle viisi pakastehuonetta.

Jäähdytyksestä vastaa kaksi ympäristöystävällistä ja energiatehokasta Huurre ECO CO2 -jäähdytysjärjestelmää.
Järjestelmiä ohjaa Huurre iTOP -jäähdytysautomaatio, joka huolehtii myös lämpötilavalvonnasta.

Metropolialla testataan maailman huippumerkkejä Huurre-olosuhdelaboratoriossa

Huurre on toimittanut ammattikorkeakoulu Metropolian kampukselle Myyrmäkeen ainutlaatuisen CO2-pohjaisen olosuhdehuoneen. Laboratorion lämpötila-alue on 45:sta pakkasasteesta aina kuuteenkymmeneen lämpöasteeseen.

Koko järjestelmää ohjaa Huurre iTOP automaatio, jolla loppukäyttäjä valitsee ainoastaan toiminta-alueen ja ajan milloin huone saavuttaa sen.

Arctic International sai Sotkamoon uuden Huurre-kokonaisuuden

Huurre on toimittanut marjoihin ja sieniin erikoistuneelle Arctic Internationalille Sotkamoon jäähdytysratkaisun.

Toimitukseen kuuluu kaksi pakkastunnelia, kaksi pakkasvarastoa, ympäristöystävällinen ECO CO2 -jäähdytys lämmöntalteenottoineen ja automatisoitu iTOP-ohjaus. Ensimmäisen tunnelin toimitus tapahtui jo heinäkuussa.

Huurre huoltaa Etelä-Suomen Telian tukiasemien jäähdytyksen

Huurre on sopinut Telian Etelä-Suomen tukiasemien (650 kpl) jäähdytyksen huollosta.

Huurre allekirjoitti sopimuksen Empowerin kanssa huoltojen, mahdollisten korjausten ja jäähdytyslaiteuusintojen osalta.

Woikosken energiakonsultoinnin tavoitteena merkittävät säästöt ja pienempi hiilijalanjälki

Oy Woikoski Ab, itsenäinen kaasuntuottaja ja kemianteollisuuden uranuurtaja, on allekirjoittanut Huurteen kanssa Energiakonsultointisopimuksen.

Huurteen Energia-asiantuntijat tutkivat kiinteistön jäähdytyksen- ja lämmöntuoton, automaation sekä olosuhteiden nykytilan.

Energiakonsultoinnin avulla laaditaan suunnitelma energiatehokkuuden, ympäristöystävällisten ratkaisuiden sekä elinkaarikustannusten minimoiseen huomioiden digitaaliset automatisoidut käyttöpalvelut.

 

Huurre-kylmähuoneet Britannian suurimpaan risteilijään

Almaco on tilannut Huurteen kylmähuoneet uuteen luksus-luokan risteilijäänsä.

Ristelijä painaa 180.000 tonnia ja sen matkustajakapasiteetti on 5200.

Kyseessä on suurin koskaan Britannian markkinoille rakennettu risteilijä!

HUURRE Vestibulum ullamcorper vulputate iaculis. Vestibulum eros orci, rhoncus a erat interdum, consequat cursus diam.

Tilaa kylmähuolto

Ei-kiirelliset huollot arkisin 8-16

Huoltokutsut 24/7 yritysasiakkaille p. 0100 5000

Palvelu on maksullinen.