Teknologia

Huurteen älykäs jäähdytys- ja lämmöntuottoteknologia

Huurteella on yli 10 vuoden kokemus CO2-jäähdytysjärjestelmien kehittämisestä ja satojen järjestelmien asentamisesta, minkä ansiosta se on maailman johtava transkriittisten CO2-järjestelmien toimittaja.
Huurteen patentoidulla teknologialla saavutetaan 15–30 prosentin säästöt energiankulutuksessa tavanomaisiin CO2-järjestelmiin verrattuna. Ainutlaatuisen Huurre iTOP -jäähdytysautomaation avulla käyttökustannuksista kuten huoltotoiminnoista säästyy vielä 15–30 prosenttia lisää.

Huurre suunnittelee ja toimittaa asiakkailleen alan johtavaan Huurre ECO -kylmäteknologiaan perustuvia energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä kylmäratkaisuja. Huurre ECO -jäähdytysjärjestelmät ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto kaupallisissa ja teollisissa kohteissa. Tehokkaat vedenjäähdyttimet ja CO2-lämpöpumput täydentävät Huurre Eco-tuoteperheen.

Asiantunteva henkilökuntamme tarjoaa myös konsultointi- ja suunnittelupalveluja sekä auttaa CO2-yksiköiden asennus- ja huoltotarpeissa.

Lue lisää

Huurre iTOP -jäähdytysautomaatio on teknologia- ja palveluratkaisu, joka tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa säästämällä energiakustannuksia, vähentämällä hävikkiä kylmäketjussa sekä optimoimalla lämpötilat. Ainutlaatuinen 24/7 iTOP Global Service Center palvelee kaikissa kylmäjärjestelmiin liittyvissä hälytyksissä.

Lue lisää

Huurre ECO

Sami Palokangas

Head of Technology unit

Sami Romppanen

Production operations manager

Huurre iTOP

Jukka Hellman

Head of Refrigeration Automation Business Unit

Global Service Center

Huurre iTOP

+358205555222

Global Sales

Jaakko Salminen

Head of New Business Development

Tilaa kylmähuolto

Ei-kiirelliset huollot arkisin 8-16

Huoltokutsut 24/7 yritysasiakkaille p. 0100 5000

Palvelu on maksullinen.