Varastointi ja logistiikka

Turvaa kriittisten kylmätilojesi jäähdytys

Huurteen ympäristöystävälliset jäähdytys- ja lämmöntuottoratkaisut ovat edullisin ja käyttövarmin valinta kaikenkokoisille kriittisille kylmävarastoille.

Automatisoidut Huurre ECO CO2 -jäähdytysyksiköt ovat äärimmäisen energiatehokkaita ja ehdottoman luotettavia.

Kanta-Hämeen Tuoretuotteen oikeat lämpötilat takaa Huurre iTOP

Suomen suurimpiin kuuluvan, teknologisesti valveutuneen Kanta-Hämeen Tuoretuote -päivittäistavaratukun myyntivaltti on tuoreus – johan siihen velvoittaa nimikin! KHTT:n laajoihin valikoimiin kuuluvat mm. maitotuotteet, liha, kala sekä vihannekset ja juurekset. Eri varastohuoneissa pidetään tuoteryhmäkohtaisesti optimaaliset lämpötilat, joiden valvonta on tukulle elinehto.

Jo yli 30 vuotta vähittäiskaupan, HoReCan ja suurkeittiöiden asiakkaittaan palvellut hämeenlinnalainen tukku valitsi edistyneen Huurre iTOP -valvonnan varmistamaan kylmätilojensa oikeat lämpötilat. iTOP-anturit valvovat jatkuvasti varastojen ja lähettämöjen lämpötiloja ja hälyttävät välittömästi, kun asetetut rajat ylittyvät. ”Huurre iTOP todellakin toimii, saan hälytyksen suoraan kännykkääni”, sanoo KHTT:n kiinteistöpäällikkö Marko Virta.

Kanta-Hämeen Tuoretuote panostaa luonnollisesti myös omavalvontaan. Laajennetun omavalvonnan lisäksi toimintaa valvovat mm. Tulli ja elintarvikeviranomaiset. ”Meille räätälöidyiltä iTOP-sivuilta löydän kätevästi halutun ajanjakson raportit tarkastajan tullessa paikalle”, Virta kiittää.

Tilaa kylmähuolto

Ei-kiirelliset huollot arkisin 8-16

Huoltokutsut 24/7 yritysasiakkaille p. 0100 5000

Palvelu on maksullinen.