Terveydenhuolto ja tutkimus

Ekologista laatujäähdytystä ammattilaboratorioihin

Tunnetun Porkka-tuotemerkkimme valikoimaan kuuluvat terveydenhuollossa ja tutkimuksessa käytettävät laadukkaat jäähdytys- ja säilytysratkaisut.

Kaikki ammattikäyttöön suunnitellut Porkka-laitteet valmistetaan Suomessa, ja ne ovat ympäristöystävällisiä alhaisen energiankulutuksensa ansiosta.

Huurre ja Labo Line Oy – Vahvaa kotimaista yhteistyötä jo yli 15 vuoden ajan

Labo Line Oy on vuonna 1993 perustettu laboratorio- ja sairaalalaitteiden maahantuontiin, myyntiin ja ylläpitoon keskittynyt kotimainen perheyritys. Kotimaiset Porkka Scientific-kylmälaitteet, kuten lääkejääkaapit, jäähilekoneet sekä laboratoriojääkaapit ja pakastimet ovat kuuluneet Labo Linen tuotevalikoimaan jo yli 15 vuoden ajan.

Labolinen asiakkaisiin kuuluvat terveydenhuollon eri sektorit, kuten sairaalat ja terveyskeskukset, yksityiset lääkäriasemat ja palvelutalot, teollisuuden kehitys- ja laaduntarkkailulaboratoriot sekä yliopistot ja tutkimuslaitokset. ”Toimimme useiden sairaanhoitopiirien puitesopimustoimittajana ja toimimme useiden sairaaloiden perusparannus-, ja laajennus-hankkeiden sekä  uudisrakennuskohteiden kylmälaitetoimittajana”, kertoo Labo Line Oy:n tuotepäällikkö Ossi Matintalo.

Alkuvuodesta 2017 Labo Line toimitti HUS Naistenklinikan peruskorjauksen yhteydessä rakennettuun uudisrakennukseen lääkejääkaapit, pakastimet sekä veripankit. Naistenklinikalta käyttäjiltä saatu palaute on ollut todella positiivista ja asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä Labo Linen toimittamiin Porkka-tuotteisiin. ”Arvostamme kylmälaitteiden helppohoitoisuutta ja kestävyyttä. Niitä pitää olla myös helppoa ja ergonomista käyttää”, kertoo kätilö Kirsi Teerikorpi HUS:lta ja jatkaa: ”Kylmäsäilytystä vaativien tuotteiden täytyy säilyä turvallisesti tasalämpöisissä olosuhteissa. Porkan laitteet ovat varustuksiltaan juuri tarkoituksenmukaisia ja vastaavat tarpeitamme”.

Labo Line tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua; aina suunnittelusta laitetoimituksiin ja asennuksiin. Kotimainen perheyritys on luotettava ja helposti lähestyttävä toimija, jota kumppanuus kotimaisen Porkan kanssa vahvistaa entisestään. ”Porkan kanssa yhteistyö on toiminut saumattomasti jo 15 vuoden ajan ja mahdollistanut asiakkaan kannalta onnistuneen lopputuloksen. Kokemuksen tuoman luotettavuuden ja yhteistyön varaan on hyvä rakentaa.”

Tilaa kylmähuolto

Ei-kiirelliset huollot arkisin 8-16

Huoltokutsut 24/7 yritysasiakkaille p. 0100 5000

Palvelu on maksullinen.