Teollisuus

Automatisoi teollinen jäähdytyksesi

Huurre tarjoaa ympäristöystävälliset, täysin automatisoidut jäähdytys- ja lämmöntuottoratkaisut kaikenkokoisille teollisuuslaitoksille.

Meidän CO2-ratkaisumme ovat edullisimmat ja käyttövarmimmat valinnat elintarviketeollisuuteen, lääketehtaisiin ja kemianteollisuuden tiloihin.

Arctic International pakastaa pohjoisen luonnontuotteet ekologisesti

Kotimaisten marjojen, sienien ja hedelmien pakastukseen erikoistunut Arctic International rakensi Sotkamoon uuden tuotantotilan laajennusosan. Laajennoksen kylmätiloista ja -järjestelmistä vastaa jäähdytysalan moniottelija Huurre.

Huurre toimitti Arcticin uuteen kokonaisuuteen kaksi tinkimättömän laadukasta pakkastunnelia ja pakkasvarastoa. Jäähdytyksestä huolehtii Huurteen ympäristöystävällinen ja energiatehokas Huurre ECO -jäähdytysjärjestelmä, joka toimii luonnonmukaisella hiilidioksidilla. Huurre iTOP -automaatio ohjaa jäähdytysjärjestelmää ja varmistaa sen häiriöttömän toiminnan sekä tuotteiden oikeat lämpötilat.

Arcticin teknologiakumppanin valinnassa painoivat kotimaisen Huurteen pitkä kokemus kylmätilojen ja ekologisten jäähdytysratkaisujen toimittamisesta. Arctic saavuttaa Huurteen patentoidulla teknologialla huomattavat säästöt energiankulutuksessa tavanomaisiin hiilidioksidijärjestelmiin verrattuna. Huurteen iTOP-jäähdytysautomaation avulla käyttökustannuksista säästyy vielä lisää.

Snellmanin Kokkikartano valitsi teknologiakumppanikseen Huurteen

Markkinoiden haastaja, hyvänmakuisesta valmisruoastaan tunnettu Kokkikartano laajensi tehtaansa 2017 lopulla. Pieni keravalainen ruokatehdas valitsi luonnonmukaisella kylmäaineella hiilidioksidilla toimivan Huurre ECO -jäähdytysjärjestelmän iTOP-sovelluksella ja tehokkaalla lämmöntuotolla sen tuomien säästöjen ja ympäristöystävällisyyden vuoksi.

Huurteen iTOP -jäähdytysautomaatio ohjaa jäähdytysjärjestelmää ja varmistaa sen häiriöttömän toiminnan. Se on myös olennainen osa energiahanketta, jonka tavoite on parantaa laitoksen energiatehokkuutta huomattavasti. Laskelmien mukaan energiavirtoja uudelleen hyödyntämällä saavutetaan jopa 100.000 euron vuotuiset säästöt!

Kokkikartano on Huurteen kanssa mukana tulevaisuuden uraauurtavassa tutkimustyössä. Huurre osallistuu VTT:n hankkeeseen, jossa analysoidaan Kokkikartanosta kerätyn tiedon avulla tuotantomäärien vaikutusta jäähdytysjärjestelmän energian kulutukseen.

Liha-alan edelläkävijä Wursti luottaa iTOP-ohjaukseen

Katso video!

Liha-alan konkariyrittäjä Wursti valitsi Järvenpään tehtaaseensa Huurteen ECO CO2 -jäähdytysjärjestelmän iTOP-ratkaisulla sen tuomien säästöjen sekä ympäristöystävällisyyden vuoksi.

“Huurre iTOP on kätevä apuväline, ja se todellakin toimii”, sanoo Wurstin Jari Saarela. Saarela arvostaa myös iTOP-keskuksen etävalvontaa, se helpottaa yrittäjän elämää suuresti.

Erilaisia tarkastuksia suoritetaan Wurstilla vuoden aikana yhteensä kuukauden päivät. ”Suurena apuna tässä on Huurteen iTOPista saatavat raportit entisten paperipinojen sijaan”, Saarela toteaa.

Huurre iTOP myös seuraa Wurstin energiankulutusta ja optimoi sen tarvittaessa. Wurstin energiankulutus on tippunut useita kymmeniä prosentteja ja veden kulutuksessa on myös säästetty.

Tilaa kylmähuolto

Ei-kiirelliset huollot arkisin 8-16

Huoltokutsut 24/7 yritysasiakkaille p. 0100 5000

Palvelu on maksullinen.