Kauppa

Moderneimmat kokonaisratkaisut kaupan jäähdytykseen

Huurre toimittaa kaikenkokoisille vähittäismyymälöille ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita kokonaisratkaisuja jäähdytykseen ja lämmöntuottoon.

Tarjoamme myös markkinoiden laajimman valikoiman eri käyttötarkoituksiin sopivia kylmä- ja pakastehuoneita sekä oviratkaisuja huoltopalveluineen.

Huurteen huipputeknologia vie Keskon energiasäästöt uudelle tasolle

Huurre uudisti syksyllä 2016 Keskon Hakkilan KV2-logistiikkakeskuksen jäähdytyksen energiatehokkaalla ja ympäristöystävällisellä CO2-järjestelmällään. Kesällä 2018 Kesko tilasi neljännen Huurre ECO Chiller -jäähdytysyksikön laajennettuaan logistiikkakeskustaan.

”Huurteen tarjoama huipputehokas järjestelmä iTOP-jäähdytysautomaatioineen auttaa Keskoa varmistamaan kylmälaitoksen taloudellisen toiminnan ja minimoimaan elinkaarikustannukset”, sanoo Aki Ruuskanen, Keskon kylmätekniikan asiantuntija.

Keskon Hakkilan logistiikkakeskuksen kiinteistöpäällikkö Juha Matti Kyntäjä on tyytyväinen Huurre iTOP -palvelukokonaisuuteen. ”iTOP valvoo ja ohjaa jäähdytysjärjestelmää ja säätää sen energiankulutusta. Ja sen kyllä huomasi heti laitoksen käyttöönoton jälkeen energiankulutuslaskussa”, Kyntäjä iloitsee.

Tilaa kylmähuolto

Ei-kiirelliset huollot arkisin 8-16

Huoltokutsut 24/7 yritysasiakkaille p. 0100 5000

Palvelu on maksullinen.