Jäähallit

Edistyksellisintä jäähalliteknologiaa Huurteelta

Huurteen CO2 jäähdytys- ja lämmöntuottoratkaisu on edullisin ja käyttövarmin valinta jäähalliisi.

Energiatehokkuus, automatisoitu toiminta sekä taattu luotettavuus ovat tehneet Huurteesta johtavan jäähallien jäähdytys- ja lämmöntuottojärjestelmien toimittajan.

Ylöjärven Huurre-areena on Suomen ensimmäinen digitaalinen vihreä jäähalli

Huurre toimitti Suomen ensimmäisen digitaalisen hiilidioksidipohjaisen energiajärjestelmän Ylöjärven jäähallin, Huurre-areenaan.Ympäristöystävällinen Huurre ECO ICE DX CO2-järjestelmä tuottaa sekä jäähdytyksen että kaiken jäähallissa tarvittavan lämmön.
Huurteen ratkaisu on digitaalisen Huurre iTOP -ohjauksensa ja suorahöyrysteisen huipputekniikkansa ansiosta ainutlaatuisen energiatehokas.

Jäähallin modernisointi Huurteen teknologialla parantaa harjoitteluolosuhteita, minimoi elinkaarikustannukset ja pienentää hallin hiilijalanjälkeä.”Ylöjärven jäähallin tavoitteina on olla turvallinen, terveellinen ja laadukas liikuntapaikka harrastaa jääurheilua ja toimia energian käytöltään vastuullisesti”,sanoo Ylöjärvi Oy:n toimitusjohtaja Rami Honkala. “Valitsimme Huurteen innovaatiokumppaniksemme, koska kriteerejämme uuden teknologian lisäksi olivat alhaiset elinkaarikustannukset, energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys.”

Ylöjärven jäähalli, Huurre-areena, on kaksiratainen harjoitusjäähalli, joka on käyttöasteeltaan Pirkanmaan korkeimpia. Järjestelmän älykäs Huurre iTOP automaatio-ohjaus mukautuu jäähallin ja sen ympäristön olosuhteisiin. Automaation avulla pystytään mm. säätämään etänä jään lämpötilaa sopivaksi taitoluistelijoille, jääkiekkoharjoituksiin tai peliin ja jääkoneen tarpeisiin.

Huurre toimitti jäähdytyksen älykkäällä iTOP-ohjauksella Testebon jäähalliin

Huurre on toimittanut Huurre ECO CO2 -jäähdytyksen Gävlessä Ruotsissa sijaitsevaan Testebon jää- ja curlinghalliin.

Erityistä Testebon järjestelmässä on edistyksellinen märkähöyrystinjärjestelmä sekä älykäs iTOP-säädin. Myös lämmöntalteenotto on hyödynnetty maksimaalisesti käyttöveden ja tilojen lämmittämiseen sekä kosteuden poistoon.

Huurteen ainutlaatuinen iTOP PLC -säädin sisältää jäähallin käyttötarpeisiin valmiit ohjelmat, joilla hoidetaan tarkat säätö- ja ohjaustoimenpiteet. Hallimestari voi valita kotisohvaltaan jäähallin käyttötarkoituksen, ja iTOP säätää sen mukaisesti jään lämpötilan sekä kylmäjärjestelmän.

Tilaa kylmähuolto

Ei-kiirelliset huollot arkisin 8-16

Huoltokutsut 24/7 yritysasiakkaille p. 0100 5000

Palvelu on maksullinen.