Ammattikeittiöt

Porkka-kylmäratkaisuilla turvallinen keittiö

Huurre suunnittelee ja toimittaa korkealaatuiset ammattikeittiöiden jäähdytysratkaisut kansainvälisesti tunnettujen Porkka ja Skycold -brändien alla.

Toimituksemme vaihtelevat yhdestä tuotteesta aina avaimet käteen -ratkaisuihin, joissa toteutamme keittiöratkaisusi suunnittelusta automaatioon ja huoltopalveluihin saakka.

Ravintola Ora maksimoi Huurteen avulla valmistusketjun läpinäkyvyyden

Uuden helsinkiläisen Ora-ravintolan asiakkaat voivat seurata ruoan valmistumisen lisäksi reaaliaikaisesti Porkka-kylmätilojen lämpötiloja Huurre iTOP -näytöltä. ”Tuoreus on meille kaikki kaikessa, ja haluamme viestiä elintarviketurvallisuudesta niin asiakkaille kuin viranomaisillekin”, ravintoloitsija Sasu Laukkonen toteaa. Laukkonen arvostaa myös lainmukaisten raporttien helppoa saatavuutta.

Ravintola Orassa halutaan tarjota asiakkaille vain parasta suomalaista lähiruokaa. ”Sesonki on niin lyhyt, että on syytä keskittyä oleelliseen. Saan mielenrauhan, kun tiedän että säilytyslämpötiloja tarkkaillaan iTOP-palvelukeskuksessa ja mahdolliset poikkeamat pystytään korjaamaan nopeasti”, sanoo Laukkonen. ”Huurre iTOP -järjestelmä on juuri sitä kehitystä mitä tälle alalle tarvitaan”, hän jatkaa.

Ravintoloitsija Sasu Laukkonen ja Huurre käynnistävät uudenlaisen viestinnällisen yhteistyön tarkoituksena esitellä suomalaisten lähellä tuotettujen raaka-aineiden rajattomia mahdollisuuksia luovassa keittiössä. Yhteistyö näkyy gourmet-aiheisina artikkeleina, blogeina ja mm. messuyhteistyönä.

Tilaa kylmähuolto

Ei-kiirelliset huollot arkisin 8-16

Huoltokutsut 24/7 yritysasiakkaille p. 0100 5000

Palvelu on maksullinen.