EKOLOGINEN JA ENERGIATEHOKAS JÄÄHDYTYSRATKAISU KYLMÄVARASTOILLE

Kustannustehokasta ekologista jäähdytystä

Huurre tarjoaa ympäristöystävällisiä jäähdytys- ja lämmöntuottoratkaisuja kaikenkokoisille kylmävarastoille. Toimitamme myös mittatarkat varastojen pakaste- ja kylmätilat. Huurre CO2-järjestelmä on energiatehokkuudessaan omaa luokkaansa. Huurteen ratkaisu on automatisoidun toiminnan ja taatun luotettavuuden johdosta edullisin ja käyttövarmin valinta elintärkeille varastotiloille.

Kylmätilaratkaisut
Huurteella on pitkä kokemus eri kokoisten kylmävarasto- ja logistiikkakokonaisuuksien toteuttamisesta. Tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä kylmä- ja pakastevarastoratkaisuja kaikenkokoisille toimijoille. Meillä on vahva osaaminen ja pitkä kokemus asiakaskohtaisten ratkaisujen suunnittelusta, valmistuksesta ja toimittamisesta. Huurteen tilojen laajentaminen ja muuttaminen tarpeiden mukaan on helppoa. Moduulijärjestelmäämme voidaan myös integroida tarkka ja luotettava lämpötilan ja kosteuden valvonta sekä jatkuva raportointi ja tarkka tulosten kirjaaminen. Pätevät huoltotiimimme palvelevat huolto- ja varaosa-asioissa paikallisten palvelupisteidemme kautta.

 

Ekologinen

Huurteen jäähdytys- ja lämmöntuottoratkaisut käyttävät kylmäaineena hiilidioksidia. CO2 on luonnonmukainen, myrkytön ja palamaton kylmäaine. CO2 on tulevaisuuden vaatimukset täyttävä valinta: toisin kuin ammoniakille tai F-kaasuille, sen käytölle ei ole rajoituksia ja sen saatavuus on varmaa pitkällä aikavälillä. CO2 on todella ympäristöystävällinen kylmäaine, ja se täyttää rakennusten ympäristöluokitusten (esim. LEED, BREEAM ja Green Buildings) vaatimukset.

Tehokas

Loistavien termodynaamisten ominaisuuksiensa ansiosta CO2 on energiatehokkain kylmäaine. Huurteen patentoidut ja innovatiiviset tuotteet pienentävät sähkölaskua entisestään. Huurteen CO2-tekniikalla toimiva kylmävarasto kuluttaa jopa 50 % vähemmän energiaa kuin tavanomaiset NH3- tai HFC-järjestelmät.

Älykäs

Huurre toimittaa myös markkinoiden älykkäimmän jäähdytysautomaatiojärjestelmän, Huurre iTOPin. Se pienentää käyttökustannuksia ja sen avulla valvonta onnistuu kannettavalta tietokoneelta tai muulta mobiililaitteelta joko etänä tai paikan päällä. iTOP on myös helposti integroitavissa mihin tahansa jäähdytys-, lämmitys- ja kiinteistöautomaatiojärjestelmään. Ylläpidon säästöjä syntyy iTOPin ennakoivan analytiikkaominaisuuden ansiosta, sillä ennalta suunnittelemattomien korjaustoimenpiteiden tarve pienenee.

Luotettava

Huurteella on yli 10 vuoden kokemus CO2-järjestelmistä ja satojen toimitettujen CO2-yksiköiden tuoma varmuus, joten se on ehdottomasti turvallisin jäähdytysjärjestelmän toimittaja. Huurteen vankan suunnittelukokemuksen ja laitteiden tinkimättömän laadun ansiosta Huurre CO2-yksiköt toimivat virheettömästi vuosikausia. Ja jos ongelmia tulee, Huurteen 24/7-päivystyspalvelu ryhtyy välittömästi toimiin järjestelmän toiminnan korjaamiseksi.

lumihiutale_ikoni-01

Kylmätilaratkaisut

Huurteella on markkinoiden laajin valikoima eri tarkoituksiin sopivia kylmä-, pakastinhuone- ja oviratkaisuja kaikenkokoisiin varastokohteisiin. Meillä on vahva osaaminen ja pitkä kokemus asiakkaidemme tiloihin toimitettavien ratkaisujen suunnittelusta, valmistuksesta ja toimittamisesta. Huurre-ratkaisujen laajentaminen ja muuttaminen asiakkaidemme tarpeiden mukaan on yksinkertaista. Pätevät huoltotiimimme palvelevat huolto-, korjaus- ja varaosatarpeissa paikallisten palvelupisteidemme kautta.

Referenssimme

Huurre auttaa asiakkaitaan menestymään. Me autamme asiakkaitamme edistämään omaa liiketoimintaansa turvallisemmin ja energiatehokkaammin. Lue lisää eri alojen asiakkaidemme kokemuksia siitä, miten Huurteen innovaatiot ovat tuottaneet heidän liiketoimintaansa merkittävää lisäarvoa.

Kanta-Hämeen Tuoretuotteen oikeat lämpötilat takaa Huurre iTOP

Tilaa kylmähuolto

Ei-kiirelliset huollot arkisin 8-16

Huoltokutsut 24/7 yritysasiakkaille p. 0100 5000

Palvelu on maksullinen.