KORKEALUOKKAISET JÄÄHDYTYSRATKAISUT TERVEYDENHUOLLON JA TUTKIMUKSEN TARPEISIIN

LAADUKKAAT JÄÄHDYTYS- JA SÄILYTYSRATKAISUT KORVAAMATTOMILLE TUOTTEILLE

Huurteella on pitkä kokemus terveydenhuollon ja tieteen tarpeiden mukaisten laadukkaiden jäähdytys- ja säilytysratkaisujen suunnittelusta ja valmistuksesta. Tunnetun Porkka-tuotemerkkimme laajassa valikoimassa on kylmäkaappeja, pakastekaappeja, jäähdyttimiä, jäähile- ja jääpalakoneita, inkubaattoreita, veripankkeja, apteekkikylmäkaappeja ja tasaisen lämpötilan säilytystiloja. Toimitamme yksittäisiä tuotteita sekä automatisoituja kokonaisratkaisuita ja -palveluita.

Luotettava

Olemme 70 vuoden aikana tutustuneet tarkkaan terveydenhuollon ja tutkimuksen tuotteille asettamiin tiukkoihin vaatimuksiin ja otamme ne kaikessa huomioon. Suunnitteluprosessissa huomioidaan niin materiaalien valinta, valmistusmenetelmät kuin helppokäyttöisyyskin, mikä takaa tuotteidemme turvallisuuden ja pitkän elinkaaren. Kaikki Porkka-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Älykäs

Huurre toimittaa myös laboratorioihin markkinoiden älykkäimmän iTOP valvonta-automaatiojärjestelmän. Se on pilvipohjainen ratkaisu, joka on helppo ottaa käyttöön ja täysin integroitavissa kaikkiin uusiin ja vanhoihin jäähdytys- ja säilytysjärjestelmiin. Lämpötilan seuranta ja raportointi voidaan automatisoida, ja tärkeisiin kaappeihin ja säilytystiloihin voidaan asentaa hälytysten hallintajärjestelmä. Automaation avulla pystytään tunnistamaan kunnossapitotarpeet ennen vikojen ilmenemistä. Ratkaisumme täyttävät – ja jopa ylittävät – viranomaisten raportointi- ja turvallisuusvaatimukset. iTOP valvoo, reagoi ja raportoi puolestasi!

Ekologinen

Maailma on muuttunut, ja ympäristöystävällisyyttä vaaditaan myös ammattilaboratorioissa. Käytämme ainoastaan puhtaita, luonnonmukaisia ja tulevaisuudenkestäviä kylmäaineita kalusteissamme ja säilytystiloissamme. Ratkaisumme sopivat kaikenkokoisiin laboratorioihin. Valikoimassamme on kytkentävalmiita laitteita, keskitettyjä viilennysratkaisuja sekä näiden yhdistelmiä. Ympäristöystävälliset ja energiatehokkaat tuotteemme ja ratkaisumme säästävät 10-15 % energiaa tavanomaisiin laboratoriojäähdytyslaitteisiin verrattuna.

24/7-palvelut

Olemme sitoutuneet pitämään yrityksesi käynnissä 24/7. Koko maan kattavan huoltotiimimme palveluihimme kuuluvat sertifioidut asennustyöt sekä tekniset ja huoltoon liittyvät palvelut. Asiantuntijamme ja käyttötukipalvelu ovat tavoitettavissa kellon ympäri. Huoltopalvelumme henkilökunnalla on vahva kokemus korkean hygienian laboratoriokohteista. Huurre-palvelu takaa nopeat vasteajat ja oikeat varaosat heti ensimmäisellä käynnillä.

lumihiutale_ikoni-01

Kylmätilaratkaisut

Huurteen valikoimista löytyvät markkinoiden laadukkaimmat kylmä- ja pakastinhuone- sekä oviratkaisut terveydenhuollon erilaisiin tarpeisiin. Meillä on vuosikymmenien kokemuksen ansiosta vahva osaaminen ja asiakkaidemme tiloihin tuotettavien ratkaisujen suunnittelusta, valmistuksesta ja toimittamisesta. Huurre-ratkaisujen tilojen laajentaminen ja muuttaminen kulloistenkin tarpeiden mukaan on helppoa. Moduulijärjestelmäämme voidaan integroida tarkka ja luotettava lämpötilan ja kosteuden valvonta sekä jatkuva raportointi ja tarkka tulosten kirjaaminen. Pätevät huoltotiimimme palvelevat huolto- ja varaosa-asioissa paikallisten palvelupisteidemme kautta.

Referenssimme

Huurre auttaa asiakkaitaan menestymään. Me autamme asiakkaitamme edistämään omaa liiketoimintaansa turvallisemmin ja energiatehokkaammin. Lue lisää eri alojen asiakkaidemme kokemuksia siitä, miten Huurteen innovaatiot ovat tuottaneet heidän liiketoimintaansa merkittävää lisäarvoa.

Huurre ja Labo Line Oy – Vahvaa kotimaista yhteistyötä jo yli 15 vuoden ajan

Tilaa kylmähuolto

Ei-kiirelliset huollot arkisin 8-16

Huoltokutsut 24/7 yritysasiakkaille p. 0100 5000

Palvelu on maksullinen.