EKOLOGINEN JA TURVALLINEN JÄÄHDYTYSRATKAISU TEOLLISUUSLAITOKSILLE

KUSTANNUSTEHOKASTA JÄÄHDYTYSTÄ LUONNONMUKAISELLA KYLMÄAINEELLA

Huurre tarjoaa ympäristöystävällisiä jäähdytys- ja lämmöntuottoratkaisuja kaikenkokoisille teollisuuslaitoksille. Huurre CO2-ratkaisu on edullisin ja käyttövarmin valinta elintarviketeollisuuden, lääketehtaiden ja kemianteollisuuden tarpeisiin. Se on omaa luokkaansa energiatehokkuuden, automatisoidun toiminnan ja luotettavuutensa ansiosta.

Ekologinen

Huurteen jäähdytys- ja lämmöntuottoratkaisut käyttävät kylmäaineena hiilidioksidia. CO2 on luonnonmukainen, myrkytön ja palamaton kylmäaine. CO2 on tulevaisuuden vaatimukset täyttävä valinta: toisin kuin ammoniakille tai F-kaasuille, sen käytölle ei ole rajoituksia ja sen saatavuus on varmaa pitkällä aikavälillä. CO2 on todella ympäristöystävällinen kylmäaine, ja se täyttää rakennusten ympäristöluokitusten (esim. LEED, BREEAM ja Green Buildings) vaatimukset.

Tehokas

Loistavien termodynaamisten ominaisuuksiensa ansiosta CO2 on energiatehokkain kylmäaine. Huurteen patentoidut ja innovatiiviset tuotteet pienentävät sähkölaskua entisestään. Huurteen CO2-tekniikalla toimiva teollisuuslaitos kuluttaa jopa 50 % vähemmän energiaa kuin tavanomaiset NH3- tai HFC-järjestelmät.

Älykäs

Huurre toimittaa myös markkinoiden älykkäimmän jäähdytysautomaatiojärjestelmän Huurre iTOPin. Se pienentää käyttökustannuksia, sillä järjestelmän valvominen onnistuu kannettavalta tietokoneelta tai muulta mobiililaitteelta joko etänä tai paikan päällä. iTOP on myös helposti integroitavissa mihin tahansa jäähdytys-, lämmitys- ja kiinteistöautomaatioyksikköön ja -järjestelmään. Huoltotoimenpiteissä säästöjä syntyy iTOPin ennakoivan analytiikkaominaisuuden ansiosta, sillä ennalta suunnittelemattomien korjaustoimenpiteiden tarve pienenee.

Luotettava

Huurteella on yli 10 vuoden kokemus CO2-järjestelmistä ja satojen toimitettujen CO2-yksiköiden tuoma varmuus, joten se on ehdottomasti turvallisin jäähdytysjärjestelmän toimittaja. Huurteen vankan suunnittelukokemuksen ja laitteiden tinkimättömän laadun ansiosta Huurre CO2-yksiköt toimivat virheettömästi vuosikausia. Ja jos ongelmia tulee, Huurteen 24/7-päivystyspalvelu ryhtyy välittömästi toimiin järjestelmän toiminnan korjaamiseksi.

lumihiutale_ikoni-01

Kylmätilaratkaisut

Huurre tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman eri käyttötarkoituksiin sopivia kylmä- ja pakastinhuone- sekä oviratkaisuja kaikenkokoisiin teollisuuskohteisiin. Meillä on vahva osaaminen ja pitkä kokemus asiakkaidemme tiloihin tuotettavien ratkaisujen suunnittelusta, valmistuksesta ja toimittamisesta. Huurre-tilojen laajentaminen ja muuttaminen kulloistenkin tarpeiden mukaan on helppoa. Pätevät paikalliset huoltotiimimme palvelevat huolto- ja varaosa-asioissa 24/7.

Referenssimme

Huurre auttaa asiakkaitaan menestymään. Me autamme asiakkaitamme edistämään omaa liiketoimintaansa turvallisemmin ja energiatehokkaammin. Lue lisää eri alojen asiakkaidemme kokemuksia siitä, miten Huurteen innovaatiot ovat tuottaneet heidän liiketoimintaansa merkittävää lisäarvoa.

Arctic International pakastaa pohjoisen luonnontuotteet ekologisesti

Snellmanin Kokkikartano valitsi teknologiakumppanikseen Huurteen

Liha-alan edelläkävijä Wursti luottaa iTOP-ohjaukseen

Tilaa kylmähuolto

Ei-kiirelliset huollot arkisin 8-16

Huoltokutsut 24/7 yritysasiakkaille p. 0100 5000

Palvelu on maksullinen.