EKOLOGISTA JÄÄHDYTYSTÄ JA ELINTARVIKETURVALLISUUTTA VÄHITTÄISKAUPOILLE

AINUTLAATUINEN YHDISTELMÄ UUSINTA TEKNIIKKAA JA LOISTAVAA PALVELUA

Huurre toimittaa kaikenkokoisille vähittäismyymälöille palvelukokonaisuuksia sekä ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja jäähdytykseen, lämmöntuottoon ja kylmätiloihin. Tarjoamme kokonaisratkaisuja, jotka kattavat kaiken suunnittelusta aina elinkaaripalveluihin ja uudistustöihin ja lähin huoltotiimimme on käytössä tarvittaessa.

Ekologinen

Jäähdytys- ja lämmöntuottoratkaisuissamme käytetään ainoastaan CO2-tekniikkaa. CO2 on ainoa aidosti luonnonmukainen, myrkytön ja palamaton kylmäaine. CO2 on tulevaisuuden vaatimukset täyttävä kylmäaine: sen käytölle ei ole rajoituksia ja sen saatavuus on varmaa pitkällä aikavälillä. CO2 on todella ympäristöystävällinen kylmäaine, ja se täyttää rakennusten ympäristöluokitusten (esim. LEED, BREEAM ja Green Buildings) vaatimukset.

Tehokas

Huurre on kehittänyt CO2-pohjaisia jäähdytys- ja lämmöntuottojärjestelmiä yli 15 vuoden ajan, ja satoja toimittamiamme järjestelmiä on jatkuvassa käytössä. Huurre on energiatehokkaiden vähittäiskaupparatkaisuiden toimittajana maailman kärjessä. Huurteen patentoidut innovaatiot säästävät 15 – 30 % energiaa tavanomaisiin CO2-järjestelmiin verrattuna.

Älykäs

Huurre toimittaa myös markkinoiden älykkäimmän jäähdytysautomaatiojärjestelmän: iTOP. iTOP soveltuu kaikkiin jäähdytys-, lämmitys- ja kiinteistöautomaatioyksiköihin ja -järjestelmiin, ja niiden integrointi ja ohjaus on helppoa ja kustannustehokasta. Huoltotoimissa syntyy säästöjä, koska suunnittelemattomien korjaustoimenpiteiden tarve pienenee ennakoivan analytiikkaominaisuuden ansiosta, ja huoltotöitä tehdään vain tarpeen mukaan.

lumihiutale_ikoni-01

Kylmätilaratkaisut

Huurre tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman eri käyttötarkoituksiin sopivia kylmä- ja pakastinhuone- sekä oviratkaisuja kaikenkokoisille vähittäismyymälöille. Meillä on vahva osaaminen ja pitkä kokemus asiakkaidemme tiloihin tuotettavien ratkaisujen suunnittelusta, valmistuksesta ja toimittamisesta. Huurre-ratkaisujen tilojen laajentaminen ja muuttaminen kulloistenkin tarpeiden mukaan on helppoa. Moduulijärjestelmäämme voidaan integroida tarkka ja luotettava lämpötilan ja kosteuden valvonta sekä jatkuva raportointi ja tarkka tulosten kirjaaminen. Pätevät huoltotiimimme palvelevat huolto- ja varaosa-asioissa paikallisten palvelupisteidemme kautta.

Referenssimme

Huurre auttaa asiakkaitaan menestymään. Me autamme asiakkaitamme edistämään omaa liiketoimintaansa turvallisemmin ja energiatehokkaammin. Lue lisää eri alojen asiakkaidemme kokemuksia siitä, miten Huurteen innovaatiot ovat tuottaneet heidän liiketoimintaansa merkittävää lisäarvoa.

Huurteen huipputeknologia vie Keskon energiasäästöt uudelle tasolle

Tilaa kylmähuolto

Ei-kiirelliset huollot arkisin 8-16

Huoltokutsut 24/7 yritysasiakkaille p. 0100 5000

Palvelu on maksullinen.