EKOLOGISTA JA ÄLYKÄSTÄ JÄÄHALLITEKNOLOGIAA

SÄÄSTÖJÄ LUONNONMUKAISEN KYLMÄAINEEN JA HUIPPUTEKNOLOGIAN AVULLA

Huurre on Pohjoismaiden johtava CO2-pohjaisten jäähallien jäähdytys- ja lämmöntuottojärjestelmien toimittaja. Markkinajohtajuutemme perustuu ekologiseen ja innovatiiviseen teknologiaan, jonka ansiosta Huurteen CO2-ratkaisu on energiatehokkuudessaan omaa luokkaansa. Automaatioratkaisumme takaavat myös erinomaisen käyttövarmuuden ja luotettavuuden. Huurre on käyttökustannuksiltaan edullisin ja käyttövarmin valinta jäähalliinne.

Katso lisää Huurteen jäähalliosaamisesta: https://www.huurreicearenas.com/

 

Ekologinen

Huurteen jäähdytys- ja lämmöntuottoratkaisut käyttävät kylmäaineena hiilidioksidia. CO2 on luonnonmukainen, myrkytön ja palamaton kylmäaine. CO2 on tulevaisuuden vaatimukset täyttävä valinta: toisin kuin ammoniakille tai F-kaasuille, sen käytölle ei ole rajoituksia, ja sen saatavuus on varmaa pitkällä aikavälillä. CO2 on ympäristöstä huolehtivan jäähallitoimijan valinta!

Tehokas

Loistavien termodynaamisten ominaisuuksiensa ansiosta CO2 on energiatehokkain kylmäaine. Huurteen innovatiiviset tuotteet pienentävät sähkölaskua entisestään. Huurteen CO2-tekniikalla toimiva jäähalli kuluttaa jopa 50 % vähemmän energiaa kuin tavanomaiset NH3- tai HFC-järjestelmät.

Älykäs

Huurre toimittaa myös markkinoiden älykkäimmän jäähdytysautomaatiojärjestelmän, Huurre iTOPin. Se pienentää käyttökustannuksia ja helpottaa hallin ohjausta, sillä jäähallin valvonta onnistuu kannettavalta tietokoneelta tai muulta mobiililaitteelta joko etänä tai paikan päällä. iTOP on myös helposti integroitavissa mihin tahansa jäähdytys-, lämmitys- ja kiinteistöautomaatiojärjestelmään. Ylläpidon säästöjä syntyy iTOPin ennakoivan analytiikkaominaisuuden ansiosta, sillä ennalta suunnittelemattomien korjaustoimenpiteiden tarve pienenee.

Luotettava

Huurteella on yli 10 vuoden kokemus CO2-järjestelmistä ja satojen toimitettujen CO2-yksiköiden tuoma varmuus, joten se on ehdottomasti turvallisin jäähallin jäähdytysjärjestelmän toimittaja. Huurteen vankan suunnittelukokemuksen ja laitteiden tinkimättömän laadun ansiosta Huurre CO2-yksiköt toimivat virheettömästi vuosikausia. Ja jos ongelmia tulee, Huurteen 24/7-päivystyspalvelukeskus ryhtyy välittömästi toimiin järjestelmän toiminnan korjaamiseksi.

Referenssimme

Huurre auttaa asiakkaitaan menestymään. Me autamme asiakkaitamme edistämään omaa liiketoimintaansa turvallisemmin ja energiatehokkaammin. Lue lisää eri alojen asiakkaidemme kokemuksia siitä, miten Huurteen innovaatiot ovat tuottaneet heidän liiketoimintaansa merkittävää lisäarvoa.

Suomen ensimmäinen vihreä jäähalli: Huurre-areena Ylöjärvellä

Huurre toimitti jäähdytyksen älykkäällä iTOP-ohjauksella Testebon jäähalliin

Tilaa kylmähuolto

Ei-kiirelliset huollot arkisin 8-16

Huoltokutsut 24/7 yritysasiakkaille p. 0100 5000

Palvelu on maksullinen.