PORKALTA KORKEALAATUISET KYLMÄRATKAISUT AMMATTIKEITTIÖILLE

LIIKETOIMINNAN JA KYLMÄKETJUN VARMUUTTA UUSIMPIEN INNOVAATIOIDEN JA PITKÄN KYLMÄKOKEMUKSEN AVULLA

Huurre tarjoaa ammattikeittiöihin ympäristöystävällisiä kylmälaitteita sekä kylmähuoneita, jotka tunnetaan korkeasta laadustaan ​​ympäri maailmaa. Porkka-tuoteperheeseen kuuluu nykyisin pystykaapit, kylmä- ja lämpötasot, pikajäähdytys-pakastuskaapit sekä pikajäähdytys-pakastushuoneratkaisut. Kaikki Porkka-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Toimitamme yksittäisiä tuotteita sekä kokonaisratkaisuja, jotka kattavat kaiken keittiön suunnittelusta älykkäisiin automaatioratkaisuihin ja asennuspalveluihin.

Ekologinen

Maailma on muuttunut, ja ympäristöystävällisyyttä vaaditaan myös ammattikeittiöissä. Käytämme kalusteissa ja säilytystiloissa ainoastaan puhtaita, luonnonmukaisia ja tulevaisuudenkestäviä kylmäaineita. Ratkaisumme sopivat kaikenkokoisiin keittiöihin. Valikoimassamme on kytkentävalmiita laitteita, keskitettyjä viilennysratkaisuja sekä näiden yhdistelmiä.

Tehokas

Ympäristöystävälliset ja energiatehokkaat tuotteemme ja ratkaisumme säästävät 10-15 % energiaa tavanomaisiin keittiöjäähdytyslaitteisiin verrattuna. Olemme 70 vuoden aikana tutustuneet tarkkaan asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin ja otamme ne kaikessa huomioon. Asiantuntijamme ja suunnittelijamme auttavat löytämään kustannustehokkaimman liiketoimiesi vaatimukset täyttävän ratkaisun.

Älykäs

Huurre toimittaa keittiöihin markkinoiden älykkäimmän iTOP-automaatiojärjestelmän. Se on pilvipohjainen ratkaisu, joka on helppo ottaa käyttöön ja täysin integroitavissa kaikkiin uusiin ja vanhoihin jäähdytys-, lämmitys- ja ilmanvaihtolaitteisiin. Lämpötilan seuranta ja raportointi voidaan automatisoida, tärkeisiin kaappeihin ja säilytystiloihin voidaan asentaa hälytysten hallinta ja automaation avulla saadaan analysoitua kunnossapitotarpeet ennen vikojen ilmenemistä. iTOP säästää aikaa ja rahaa.

24/7-palvelut

Olemme sitoutuneet pitämään yrityksesi käynnissä 24/7. Koko maan kattavan huoltotiimimme palveluihin kuuluvat sertifioidut asennustyöt, tekniset ja huoltoon liittyvät palvelut sekä vuorokauden ympäri auki oleva valvontakeskus. Huurre-palvelu takaa nopeat vasteajat ja oikeat varaosat heti ensimmäisellä käynnillä.

lumihiutale_ikoni-01

Kylmätilaratkaisut

Kaikenkokoisten ammattikeittiöiden erilaisiin tarpeisiin tarjoamme markkinoiden suurimman valikoiman kylmä-, pakastinhuone- ja oviratkaisuja. Huurteella on pitkän kokemuksen mukanaan tuoma vahva osaaminen ammattikeittiöiden ratkaisujen suunnittelusta, valmistuksesta ja toimittamisesta. Huurre-ratkaisujen laajentaminen ja muuttaminen kulloistenkin tarpeiden mukaan käy meiltä vaivattomasti. Moduulijärjestelmäämme saa tarkan ja luotettavan lämpötilan ja kosteuden valvonnan sekä jatkuvan raportoinnin ja tarkan tulosten kirjauksen. Maankattava huolto-organisaatiomme palvelee huoltoon ja varaosiin liittyvissä asioissa vankalla ammattitaidolla.

Referenssimme

Huurre auttaa asiakkaitaan menestymään. Me autamme asiakkaitamme edistämään omaa liiketoimintaansa turvallisemmin ja energiatehokkaammin. Lue lisää eri alojen asiakkaidemme kokemuksia siitä, miten Huurteen innovaatiot ovat tuottaneet heidän liiketoimintaansa merkittävää lisäarvoa.

Ravintola Ora maksimoi Huurteen avulla valmistusketjun läpinäkyvyyden

Tilaa kylmähuolto

Ei-kiirelliset huollot arkisin 8-16

Huoltokutsut 24/7 yritysasiakkaille p. 0100 5000

Palvelu on maksullinen.