MERKKIRIIPPUMATON KYLMÄHUOLTOPALVELU 24/7

Kylmähuolto valtakunnallisesti ja merkkiriippumattomasti!

Huurre tarjoaa kylmälaitteiden asennus- ja huoltopalveluja asiakaslähtöisesti, kustannustehokkaasti ja valtakunnallisesti. Korkean teknisen tason huolto- ja korjaustoiminnasta huolehtii oma kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme. Teemme asiakkaan kanssa aina yhdessä tarvekartoituksen ja sovimme oikein mitoitetun palvelukokonaisuuden. Kaikki kylmätekniikan työt saat helposti ja merkkiriippumattomasti Huurteelta.

Katso asiakkaamme Wurstin kokemus Huurteen huollosta täältä

Katso kokemuksia Huurteen asentajana täältä

Luotettava

Huurteen kokemus kylmäjärjestelmien suunnittelusta, valmistamisesta sekä huoltopalveluista on ylivertainen. Asiantuntijoidemme tavoitteena on tuoda vuosikymmenien kokemus ja osaaminen helposti ja kustannustehokkaasti käyttöösi.  Osaaminen, kokemus ja vahvat resurssimme takaavat sinunkin kylmälaitteiden ja -järjestelmien taloudellisen ja turvallisen toiminnan ja voit huoletta keskittyä oman ydinliiketoimintasi kehittämiseen.

Tehokas

Suunnittelemme aina asiakkaamme toimintaympäristöön parhaiten sopivan palvelusisällön ja sopimusmallin. Olipa kyseessä sitten yksittäinen omakoneellinen kylmäkaluste tai mittava kylmäjärjestelmäkokonaisuus, löydämme sille oikein mitoitetun kustannustehokkaan kunnossapitomallin, joka huomioi viimeisimmät F-kaasuasetuksen vaatimukset. Maan kattavin palveluverkostomme mahdollistaa kylmähuollon nopeat vasteajat. Yli sadan kiinteän ja mobiilin varaosavaraston turvin pystymme takaamaan dokumentoidusti korkean kerralla kuntoon korjausasteen ja käytettävyystason tärkeille kylmälaitteillesi.

24/7

Olemme sitoutuneet pitämään sinun liiketoimintasi käynnissä 24/7. Palvelukeskuksemme kylmätekniset asiantuntijat ovat käytettävissäsi kaikkina kellonaikoina ympäri vuoden. Pystymme nykyään ratkaisemaan yli 90% kaikista vikatilanteista kustannustehokkaasti etänä. Liiketoimintasi turvana on myös koulutettu ja sertifioitu kentällä toimivat kylmäasentajamme, jotka muodostavat myös maan kattavimman ja nopeimman päivystysverkoston hätätilanteita varten.

Älykäs

Käytössämme ovat älykkäät mobiiliteknologiaa hyödyntävät tekniset työvälineet ja raportointipalvelut. Tämä mahdollistaa entistä paremman töiden etukäteisvalmistelun ja oikea aikaisen reagoinnin akuuteissa vikatilanteissa. Asiakkaanamme pystyt halutessasi myös luomaan itse omia huoltotilauksia suoraan kunnossapitojärjestelmäämme ja seuraamaan niiden etenemistä ajantasaisesti. Kehitämme jatkuvasti toimintatapaamme ja palveluitamme. Kysy lisää uudesta ennustavan kunnossapidon palveluratkaisustamme.

Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous huoltosopimuksesta:

Kysy lisää ratkaisuistamme:

Jonni Moislahti

Liiketoimintajohtaja

040 180 6221

HUOLTOTYÖN TILAUSLOMAKE YRITYSASIAKKAILLE

Kylmähuoltopalvelumme on suunnattu yritysasiakkaille. Voit tilata huollon oheisella lomakkeella, tilaukset käsitellään työaikana klo 8-16. Voit myös soittaa valtakunnalliseen 24/7 -numeroomme 0100-5000, joka on maksullinen.  Kylmäasentajamme ottaa yhteyttä tarkemman huoltoajankohdan sopimiseksi.

Kylmähuolto valtakunnallisesti ja merkkiriippumattomasti.

  Ilmoittajan tiedot
  Kohdetiedot  kylläei

  Kylmähuoltotarve  Etsi lähin Huurre kylmähuolto

   Tilaa kylmähuolto

   Ei-kiirelliset huollot arkisin 8-16

   Huoltokutsut 24/7 yritysasiakkaille p. 0100 5000

   Palvelu on maksullinen.